Airconditioners

Airconditioners


DK installaties werkt uitsluitend met airconditioners van topmerken, om daarmee kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid te garanderen.

Duurzame airconditioners - de beste keuze!

Bij DK Installaties weten wij als geen ander dat er een enorme keuze is wat betreft airconditioners. Daarom staan wij klaar om advies te geven dat past bij uw situatie. 

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan airconditioners dat geschikt is voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Wij bieden diverse systemen aan, van single- en multisplit tot VRF. Onze airconditioners zijn niet alleen efficiënt in het koelen en verwarmen van de ruimte, maar ze zijn ook stijlvol, duurzaam en energiezuinig. 

Kies vandaag nog voor een airconditioner die u het hele jaar door voorziet van een perfect en comfortabel binnenklimaat en die bij al uw behoeften past.

Een kleine greep uit ons airconditioner gamma.

Over het merk

Het merk heeft een duidelijk doel: het blijven bieden van de beste residentiële en industriële oplossingen met een uitgebreid aanbod ondersteund door een voortdurend evoluerend en divers productassortiment. Daarom blijven we trouw aan de filosofie van ons merk: een balans tussen technologie, efficiëntie, kosten en garantie.

Wandmodel Onnix 2.0

KAYSUN

Wamdmodel Onnix

Het nieuwe onnix wandmodel, met veel verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Met het nieuwe, verfijnde spiegeleffect en verbeterde functies is de Onnix 2.0 ongetwijfeld een van de beste opties voor airconditioning en pas bij een stijlvolle inrichten.

  • Smart home bediening mogelijk
  • Energieclassificatie A+++ (in 2,6kW en 3,5kW)
  • ECO- en GEAR-modus voor maximale besparingen
Kaysun Wandmodel Onnix

Wandmodel Prodigy

KAYSUN

Wandmodel Prodigy

Het Prodigy wandmodel is de meest efficiënte unit in het assortiment, met een A+++ koelefficiëntie.

  • Smart home bediening mogelijk
  • Hoogste efficiëntie voor het hele assortiment (A+++)
  • Minimale ruimtevereisten voor installatie (5cm tot plafond
Kaysun Wandmodel Prodigy

Wandmodel Casual

KAYSUN

Wandmodel Casual

Met een eenvoudig en elegant ontwerp is het meest opvallende kenmerk van het Casual wandmodel de prijs-prestatieverhouding. Geen onnodige features, een tijdloos design en topprestaties. Het bevat de vertrouwde Kaysun-technologie, met de beste prijs in zijn segment.

  • Smart home bediening mogelijk
Kaysun Wandmodel Casual
unsplash