Over

Wie zijn wij?


DK Installaties is een groothandel voor alle gewenste duurzame oplossingen. Door onze persoonlijke, snelle en servicegerichte aanpak hebben wij een grote schare aan tevreden klanten opgebouwd in de gehele installatiesector.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN

Met onze oplossingen ten behoeve van de klimaatbeheersing, zonnepanelen en batterijen bent u verzekerd van een totaaloplossing, zowel thuis als op kantoor. Wij zijn experts in het leveren van hoogwaardige installaties en eventueel ook het onderhoud van airconditioners en of warmtepompen. Wij werken alleen met kwaliteitsmerken en gecertificeerde installateurs, zodat u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het systeem, zowel nu als in de toekomst.

ADVIES op maat

Ons team staat klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Of dit nu gaat om warmtepompen, airconditioners, zonnepanelen of de opslag daarvan. Wij hebben kennis!

Onderhoud & Service

Bij onze aangesloten installateurs bestaat de mogelijkheid een onderhouds contract af te sluiten. Zodat u voorzien bent dat uw airconditioner altijd optimaal werkt. 

Installatie

DK Installaties werkt alleen samen met betrouwbare gecertificeerde installateurs. Op deze manier kunnen we garanderen dat de installatie op de juiste manier wordt uitgevoerd en de kwaliteit wordt gewaarborgd.

Garantie

Omdat wij uitsluitend werken met merken van de hoogste kwaliteit, durven wij verder te gaan dan de standaard fabrieksgarantie. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Een vertrouwd bedrijf

Een nieuw huis, uw bestaande woning of bedrijfspand voorzien van een duurzame oplossing waarmee u klaar bent voor de toekomst? Ons doel is om daarin het juiste advies te geven en een passend systeem te bieden wat voldoet aan al uw wensen.

Bent u een installateur en bent u geïnteresseerd in het werken met onze hoogwaardige producten? Onze koffie staat altijd voor u klaar.

unsplash